آموزشمطالب

فیوچرز صرافی ال بانک؛ آموزش فیوچرز صرافی Lbank

این روزها و با افزایش سخت‌گیری‌های صرافی BingX، اکثر کاربران ایرانی در حال استفاده از صرافی ال بانک هستند. ال بانک یک صرافی بین المللی معتبر است که بدون محدودیت به ایرانیان خدمات می‌دهد. شرایط مطلوب فیوچرز صرافی ال بانک یکی از اصلی‌ترین دلایل علاقه کاربران به این صرافی است. اما نحوه فعالیت در بخش فیوچرز صرافی LBank به چه صورت است؟

در این مقاله از سایت ارزیکال به صورت صفر تا صد به آموزش فیوچرز صرافی ال بانک خواهیم پرداخت.

آشنایی با معاملات فیوچرز صرافی ال بانک

قبل از آنکه به آموزش فیوچرز صرافی ال بانک بپردازیم، بهتر است کمی بیشتر با این صرافی آشنا شویم.

صرافی ال بانک فعالیت بین المللی خود را در سال 2015 شروع کرد و امروزه در 200 کشور دنیا کاربر فعال دارد. این صرافی از انواع معاملات از جمله اسپات، فیوچرز و کپی تریدینگ پشتیبانی می‌کند و بیش از 600 رمزارز در لیست معاملاتی خود دارد.

دستاوردهای صرافی ال بانک

از نظر امنیت و اعتبار این صرافی جایگاه مطلوبی دارد. صرافی LBank در 19 کشور دنیا از جمله کانادا، آمریکا، استرالیا، ژاپن و… دفتر رسمی دارد. از طرفی شاهد فعالیت 9 ساله از جانب این صرافی هستیم و همین موضوع اعتبار آن را افزایش می‌دهد.

اما در رابطه با معاملات فیوچرز صرافی LBank؛ برخلاف فیوچرز صرافی بینگ ایکس، این صرافی تنها یک نوع معاملات ارائه می‌دهد (بینگ ایکس دو نوع استاندارد و پرپچوال ارائه می‌دهد). این موضوع باعث می‌شود ال بانک رابط کاربری آسان‌تر و ساده‌تری ارائه دهد.

برای کاربران ایرانی، فیوچرز LBank بهترین انتخاب برای انجام معاملات فیوچرز است. کارمزدهای نسبتاً پایین در معاملات فیوچرز، پشتیبانی از تعداد بالای ارز دیجیتال و عدم محدودیت برای آیپی ایران، این صرافی را به گزینه محبوب ایرانیان تبدیل می‌کند.

در ادامه معاملات فیوچرز را بیشتر توضیح خواهیم داد و تفاوت آن با معاملات اسپات را بررسی خواهیم کرد. در قدم بعدی به نحوه انجام معاملات فیوچرز صرافی ال بانک خواهیم پرداخت. اگر هنوز به صرافی Lbank دسترسی ندارید، به مقاله “دانلود صرافی ال بانک” مراجعه کنید.

تفاوت معاملات اسپات و فیوچرز در صرافی Lbank

برای آن که بتوانیم فعالیت درست و مناسبی در بخش فیوچرز صرافی Lbank تجربه کنیم، ابتدا باید معاملات فیوچرز را به خوبی درک کنید. به همین منظور ابتدا به معرفی معاملات فیوچرز و مقایسه تفاوت اسپات و فیوچرز خواهیم پرداخت.

معاملات اسپات خرید و فروش واقعی ارزهای دیجیتال است؛ اما در فیوچرز ما با قراردادهایی برای رشد یا ریزش قیمت سروکار داریم. از طرفی در معاملات اسپات تنها از رشد قیمت می‌توانیم کسب سود کنیم. اما در معاملات فیوچرز هم از رشد و هم از ریزش قیمت می‌توانیم کسب سود کنیم.

دیگر تفاوت مهم این دو استفاده از اهرم معاملاتی (Leverage) در بازار فیوچرز است. در فیوچرز اهرم به ما اجازه می‌دهد تا با سرمایه بیشتر وارد معاملات شویم. البته این موضوع ریسک را نیز افزایش می‌دهد.

در ادامه هر دو بازار معاملاتی در صرافی Lbank را بیشتر و به صورت اختصاصی توضیح خواهیم داد.

بررسی معاملات اسپات در صرافی ال بانک

صرافی ال بانک هم از معاملات اسپات و هم از معاملات فیوچرز پشتیبانی می‌کند. صرافی LBank در بازار اسپات از معاملات بیش از 600 ارز پشتیبانی می‌کند و ارزهای جدید را نیز به سرعت به لیست معاملاتی اضافه می‌کند.

در بازار اسپات کاربران می‌توانند به خرید و فروش واقعی ارزهای دیجیتال بپردازند. کاربران می‌توانند ارزهایی که در بازار اسپات خریداری می‌کنند را به کیف پول خود انتقال دهند و در پلتفرم‌های مختلف از آن استفاده کنند.

در بازار اسپات تنها می‌توانیم با خرید ارزها، از رشد قیمتی آن‎‌ها کسب سود کنیم.

بررسی معاملات فیوچرز در صرافی ال بانک

فیوچرز صرافی ال بانک تنها به یک شکل خدمات ارائه می‌دهد و رابط کاربری آسان و مناسبی دارد. این در حالی است که در فیوچرز صرافی بینگ ایکس با دو حالت بازار فیوچرز (استاندارد و پرپچوال) رو به رو بودیم.

در معاملات فیوچرز خرید و فروش واقعی ارزهای دیجیتال انجام نمی‌شود. در این نوع معاملات تریدرها بر سر قیمت ارزها قرارداد ایجاد می‌کنند.

برای قرارداد خرید (Long)، اگر قیمت رشد کند کاربر کسب سود می‌کند اما در صورت ریزش قیمت باید ضرر را پرداخت کند. در مقابل در قرارداد فروش (Short) اگر قیمت ریزش داشته باشد کاربر کسب سود می‌کند و اگر قیمت رشد کند متضرر می‌شود.

این نوع قراردادها به کاربر اجازه می‌دهند تا هم از رشد قیمت و هم از ریزش آن کسب سود کند.

مورد دیگری که در معاملات فیوچرز با آن سروکار داریم اهرم معاملاتی است. اهرم به ما اجازه می‌دهد با سرمایه‌ای چند برابر بیشتر از سرمایه خود وارد معاملات شویم. در فیوچرز صرافی Lbank کاربران می‌توانند تا اهرم 200 استفاده کنند.

نحوه معامله و آموزش فیوچرز صرافی ال بانک

بالاتر با صرافی ال بانک و انواع معاملات در این صرافی آشنا شدیم. در این بخش قصد داریم به آموزش فیوچرز صرافی ال بانک و نحوه ایجاد معاملات در بخش فیوچرز صرافی Lbank بپردازیم.

برای ایجاد یک معامله فیوچرز در صرافی ال بانک باید ابتدا این موارد را تنظیم کنید :

  1. نام جفت ارز : قبل از هرچیز باید ارز مورد نظر را جستجو و انتخاب کنید.
  2. حالت معامله : حالت معامله می‌تواند Cross یا Isolated باشد. (در ادامه و در بخش ایجاد معامله فیوچرز به این مفهوم می‌پردازیم)
  3. اهرم : در بخش اهرم معاملاتی می‌توانید انتخاب کنید با چه ضریبی معامله خود را ایجاد می‌کنید. (در ادامه و در بخش اصطلاحات به این مفهوم خواهیم پرداخت)
  4. نوع ورود به معامله : معامله‌گر می‌تواند انتخاب کند نوع ورود خود به بازار به صورت لحظه‌ای (Market) یا سفارش گذاری (Limit) باشد. (در ادامه و در بخش آموزش سفارش گذاری به این موارد خواهیم پرداخت)
  5. حجم معامله : در قدم آخر نیز می‌توانید حجم معاملاتی خود را انتخاب و معامله خود را ایجاد کنید.

آموزش فیوچرز صرافی ال بانک

در ادامه تمام این موارد را به صورت گام به گام آموزش خواهیم داد.

البته توجه کنید برای فعالیت در فیوچرز صرافی Lbank باید ابتدا یک حساب کاربری ایجاد کنید. اگر هنوز حساب کاربری ندارید ابتدا از طریق “این لینک” یک حساب کاربری ایجاد کنید. (آموزش ثبت نام در صرافی ال بانک)

انتقال تتر به بخش فیوچرز صرافی Lbank

قبل از آن که یک معامله در صرافی فیوچرز ایجاد کنیم به مقداری سرمایه نیاز داریم. در نتیجه ابتدا باید حساب کاربری خود را شارژ کنید و سپس دارایی را به بخش فیوچرز انتقال دهید. (آموزش واریز تتر به صرافی ال بانک)

بعد از واریز تتر به صرافی ال بانک باید این موجودی را به بخش فیوچرز انتقال دهید. برای انجام این کار وارد بخش “Wallet” و سپس “Transfer” شوید. در این قسمت بخش بالایی را بر روی “Spot” و بخش پایینی را بر روی “Futures” قرار دهید.

انتقال تتر به فیوچرز صرافی Lbank

حجم دارایی را مشخص کنید و با کلیک بر روی گزینه “Confirm” حجم مورد نظر خود به بخش فیوچرز صرافی ال بانک را انتقال دهید. اکنون می‌توانیم در بخش “Futures” معاملات خود را ایجاد کنیم؛ در ادامه به آموزش فیوچرز صرافی ال بانک می‌پردازیم.

آموزش ایجاد معامله در فیوچرز صرافی ال بانک

برای ایجاد معامله در بخش فیوچرز صرافی Lbank به بخش “Futures” مراجعه کنید. سپس در قدم اول ارز مورد نظر خود را جستجو و انتخاب کنید.

در قدم دوم باید نوع معامله را مشخص کنید. در نوع “Isolated” تنها سرمایه‌ای که به یک معامله اختصاص دادید درگیر آن می‌شود. اما در نوع “Cross” کل حساب فیوچرز شما ممکن است درگیر معامله شود و با یک اشتباه کل حساب را متضرر شوید.

در نتیجه پیشنهاد می‌کنیم کاربران تازه کار از نوع “Isolated” استفاده کنند.

برای گام سوم باید اهرم معاملاتی خود را مشخص کنید. در قدم چهارم مشخص کنید آیا قصد دارید به صورت قیمت لحظه‌ای وارد معامله شوید یا به دنبال سفارش گذاری هستید.

در گام آخر نیز حجم معاملاتی خود را مشخص نمایید و با کلیک بر روی گزینه “Buy” یا “Sell” معامله خود را ایجاد کنید.

اگر نوع ورود به معامله به صورت “Market” باشد معامله به صورت لحظه‌ای ایجاد خواهد شد. در این شرایط معامله در بخش “Positions” قرار خواهد گرفت. اما اگر به صورت “Limit” یک سفارش ثبت کنید معامله در بخش “Open Orders” قرار خواهد گرفت تا قیمت به محدوده مورد نظر برسد.

آموزش سفارش گذاری در صرافی ال بانک

بالاتر به آموزش فیوچرز در صرافی ال بانک پرداختیم. اما تفاوت نوع “Market” و “Limit” برای ورود به معاملات چیست و نحوه سفارش گذاری در صرافی ال بانک چگونه است؟

برای آموزش این موضوع ابتدا به معرفی دو روش ورود به معامله یعنی “Market” و “Limit” خواهیم پرداخت.

  • روش Market : در این روش معامله‌گر توافق می‌کند معامله خود را با قیمت لحظه‌ای ایجاد کند.
  • روش Limit : در این روش معامله‌گر قیمت مشخصی را تعیین می‌کند تا در رسیدن قیمت به آن محدوده معامله ایجاد شود. به این کار سفارش گذاری گفته می‌شود.

برای سفارش گذاری در صرافی ال بانک باید نوع ورود به معامله را در حالت “Limit” قرار دهید. در قدم بعدی باید نقطه ورود مورد نظر خود را تعیین کنید و سپس با تنظیم بقیه مواردی که بالاتر آموزش دادیم (اهرم، حجم و…) سفارش خود را ثبت کنید.

سفارش گذاری در صرافی ال بانک

این سفارش در بخش “Open Orders” قرار خواهد گرفت. در صورتی که قیمت به محدوده مشخص شده برسد معامله ایجاد خواهد شد. در بخش “Open orders” می‌توانید با کلیک بر روی گزینه “Cancel” سفارش خود را بدون هیچ هزینه و کارمزدی لغو کنید.

حد سود و حد ضرر در فیوچرز صرافی ال بانک

بالاتر به آموزش فیوچرز صرافی ال بانک پرداختیم؛ اما در این بخش باید با دو مفهوم مهم آشنا شویم.

در معاملات فیوچرز ما یک معامله را با این هدف ایجاد می‌کنیم که به به حد سود یا حد ضرر برسد. اما حد سود و حد ضرر چیست و چگونه باید در فیوچرز صرافی ال بانک آن‌ها را مشخص کنیم. ابتدا مفهوم این دو را آموزش خواهیم داد.

حد سود (TP) : معامله‌گران زمان ورود به معامله اهدافی را برای سود خود مشخص می‌کنند. به این محدوده حد سود گفته می‌شود و اگر قیمت به آن قیمت برسد با سود از معامله خارج می‌شویم.

حد ضرر (SL) : در مقابل در هنگام ورود به معاملات یک حد ضرر نیز برای خود مشخص می‌کنیم. به این صورت که اگر معامله به حد مشخصی وارد ضرر شد، برای جلوگیری از ضرر بیشتر در آن محدوده از معامله خارج می‌شویم. به این محدوده حد ضرر گفته می‌شود.

در فیوچرز صرافی Lbank حد سود و حد ضرر را به دو روش (هم در هنگام ایجاد معامله و هم پس از ایجاد معامله) می‌توان مشخص کرد. در ادامه هر دو روش را آموزش خواهیم داد.

1) قرار دادن حد سود و حد ضرر در هنگام ایجاد معامله

در هنگام ورود به معامله، علاوه بر مواردی که در بخش “آموزش فیوچرز صرافی ال بانک” معرفی کردیم، حد سود و حد ضرر را نیز می‌توانیم مشخص کنیک.

آموزش حد سود و حد ضرر در فیوچرز صرافی Lbank

برای آنکه بتوانیم حد سود و حد ضرر را در هنگام ایجاد معامله مشخص کنیم، باید “TP/SL” را فعال کنیم. سپس در بخش “Take Profit” باید حد سود و در بخش “Stop Loss” حد ضرر را مشخص کنیم.

سپس معامله را ایجاد کنید؛ قیمت به هر یک از محدوده‌ها برسد حد سود یا حد ضرر مشخص شده فعال خواهد شد.

2) قرار دادن حد سود و حد ضرر بعد از ایجاد معامله فیوچرز

اگر در هنگام ایجاد معامله حد سود و حد ضرر را مشخص نکردید، جای نگرانی نیست. در زمانی که معامله فعال است نیز می‌توان این موارد را مشخص کرد.

برای انجام این کار از بخش “Open Orders” معامله مورد نظر خود را انتخاب و بر روی گزینه “TP/SL” کلیک کنید. سپس نواحی مورد نظر را مشخص و سپس بر روی گزینه “Confirm” کلیک کنید. به همین سادگی می‌توانید حد سود و حد ضرر را مشخص کنید.

آموزش حد سود و حد ضرر در فیوچرز صرافی ال بانک

در بخش پایینی نیز می‌توانید مشخص کنید این میزان حد سود و حد ضرر برای چه بخشی (چند درصد) از معامله تاثیر بگذارد.

کارمزد معاملات در فیوچرز صرافی LBank

با توجه به داده‌های رسمی صرافی Lbank این صرافی یکی از کمترین میزان کارمزدها را برای معاملات فیوچرز دارد. کارمزد Maker در معاملات فیوچرز تنها برابر با 0.02 درصد از کل معامله و کارمزد Taker تنها 0.06 درصد از کل معامله است. اما Maker و Taker چیست؟

  • کارمزد Maker : صرافی‌های متمرکز مانند صرافی ال بانک با دفتر سفارشات کار می‌کنند. کاربری که در این دفتر سفارش قرار می‌دهد (به روش Limit وارد می‌شود) Maker محسوب می‌شود.
  • کارمزد Taker : در مقابل کاربرانی که به روش Market وارد معاملات می‌شوند و سفارشات موجود را مصرف می‌کنند Taker محسوب می‌شوند.

کاربران Maker سفارشات را ایجاد می‌کنند و به روال کاری دفتر سفارشات کمک می‌کنند. اما در مقابل کاربران Taker این سفارشات را مصرف می‌کنند. در نتیجه کارمزد Taker از Maker بالاتر است.

اما در مجموع کارمزد صرافی ال بانک پایین است و یکی از بهترین صرافی‌ها برای معاملات فیوچرز محسوب می‌شود. البته کارمزد معاملات در فیوچرز صرافی Bitunix نیز دقیقاً به همین میزان است.

آموزش فیوچرز صرافی ال بانک بخش اصطلاحات

تا اینجای مقاله به آموزش فیوچرز صرافی ال بانک پرداختیم و تمام موارد را به صورت قدم به قدم آموزش دادیم. اما برخی موارد و اصطلاحات وجود دارند که ممکن است برخی کاربران با آن آشنا نباشند.

در ادامه مهم‌ترین اصطلاحات موجود در فیوچرز صرافی Lbank را آموزش خواهیم داد. اگر اصطلاح دیگری در ذهن دارید که مفهوم آن را بررسی نکردیم، در بخش سوالات با ما به اشتراک بگذارید تا آموزش دهیم.

آشنایی با اهرم معاملاتی در معاملات فیوچرز

اهرم معاملاتی در فیوچرز ابزاری است که به معامله‌گران اجازه می‌دهد با مقدار سرمایه‌ای کمتر، حجم بیشتری ایجاد کنند. به عبارت ساده، شما با استفاده از اهرم 10 می‌توانید مثلاً با 100 دلار سرمایه، معاملاتی با ارزش 1000 دلار انجام دهید.

این کار از طریق قرض گرفتن سرمایه از پلتفرم معاملاتی انجام می‌شود.

اهرم معاملاتی می‌تواند سودها را بزرگ‌تر کند، اما هم‌زمان ریسک را نیز افزایش می‌دهد. اگر بازار برخلاف پیش‌بینی شما حرکت کند، ممکن است ضرر بسیار بزرگتری شاهد باشید. بنابراین، استفاده از اهرم معاملاتی نیازمند دانش کافی و مدیریت ریسک مناسب است تا از ضررهای بزرگ جلوگیری شود.

اصطلاح لیکویید (Liquid) شدن در معاملات فیوچرز

لیکویید شدن زمانی اتفاق می‌افتد که قیمت دارایی به حدی برسد که پلتفرم معاملاتی، به دلیل کاهش ارزش سرمایه‌، به طور خودکار موقعیت معاملاتی شما را ببندد. صرافی این کار را انجام می‌دهد تا از ضررهای بیشتر جلوگیری کند.

این اتفاق زمانی می‌افتد که ارزش سرمایه شما با توجه به استفاده از اهرم، به حداقل میزان تعیین‌شده توسط پلتفرم (Liq Price) برسد.

برای مثال، اگر با استفاده از اهرم 20 معامله‌ای باز کردید و قیمت دارایی 5 درصد کاهش یابد، شما تمام سرمایه‌ی خود را از دست می‌دهید (100 درصد ضرر). در یاشن شرایط پلتفرم برای جلوگیری از ضرر بیشتر، موقعیت شما را لیکویید می‌کند.

به همین دلیل، مدیریت ریسک و درک درست از میزان اهرم استفاده شده بسیار مهم است.

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
babak
babak

سلام‌ و خسته نباشید خدمت تیم قوی ارزیکال
اگر امکانش هست میشه آموزش تصویری تریلینگ استاپ و ریسک فری کردن قرار بدید تو سایت ؟؟
ممنون

دکمه بازگشت به بالا